top of page

Greenscreen videografie. Een leuke manier om je personeel voor te stellen!


 

Zichtbaarheid. Zichtbaarheid is nog nooit zo belangrijk geweest als in de Coronatijd.

Zelf ben ik erg actief met netwerken. Ik zit bij verschillende netwerkclubs en probeer zowel online als offline zichtbaar te zijn EN te blijven. Door Corona zijn er echter veel netwerkclubs genoodzaakt geweest om over te stappen naar het 'World Wide Web'. Denk aan ZOOM of TEAM meetings die online plaatsvinden. Een prima manier om jezelf zichtbaar te houden en nieuwe mensen (en mogelijk nieuwe klanten) te ontmoeten.

Het is belangrijk voor mij om ' gezien' te worden. Er zijn heel wat actieve fotografen in en rondom EindhovenCity. Door op te vallen draag ik een roze strik en happy socks. En probeer ik altijd een stapje extra te zetten voor de klant.


Naast fotograaf ben ik ook actief als videograaf. "Bewegend beeld is de toekomst" hoor ik mensen wel eens zeggen. Ontkennen zal ik het niet. Het is hoe dan ook belangrijk dat je zichtbaar bent. Offline, maar ook online! En video is nu eenmaal een medium die hier positief aan bijdraagt.


Daar waar ik jaren geleden nog teamfoto's maakten van medewerkers, doe ik nu hetzelfde alleen met video. Je bedrijf in kaart brengen op een originelere manier. Je medewerkers "bewegend" in beeld brengen. Voor een groenscreen. Op locatie. Of in een studio. Om vervolgens een verrassend resultaat te creëren.

Met eindeloze mogelijkheden....


  • Met of zonder teksten. De huisstijl van het bedrijf kan vanzelfsprekend doorgevoerd worden in de video. (lettertypen, kleurcodes, logo's, etc.)

  • Met of zonder een 'Voice over.'

  • Met of zonder achtergrond muziek. Deze muziek is rechtenvrij.

  • Met of zonder geanimeerd logo van het bedrijf.

  • En komt er een medewerker bij? Dan kan deze er achteraf prima bijgevoegd worden. Dat maakt dat niet alle medewerkers een ochtend vrij moeten maken in de agenda om "opnieuw die groepsfoto te maken"

  • Basis video al vanaf 179 euro! Voor meer informatie omtrent de prijzen stuur je een mailtje naar: info@defotomeneer.nl

Wil jij meer weten over greenscreen videografie? Of fotografie? let me know @ info@defotomeneer.nl

Fijne week!

John

110 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page