top of page

Mag ik op de foto, meneer? Deel 1: Prima Werk & Mens

Sinds enkele maanden ben ik lid van een netwerkclubje. Nouja, clubje. Als ik het goed heb is dit "netwerkclubje" in meer dan 70 landen actief....

Afijn, ik ben elke dinsdagochtend in Geldrop te vinden samen met een 25 tal andere leden van dit clubje. Een clubje voor hard werkende ondernemers. Daar schaal ik mijzelf onder; hardwerkend.

En ondernemend. Aangezien ik nu ruim een jaar zelfstandig ondernemer ben, leek het mij wel slim om mijn netwerk eens te vergroten. Via mijn schoonpa ben ik terecht gekomen bij "mijn clubje in Geldrop". Dus gaat elke dinsdag ochtend mijn wekkertje om 05:58 uur... zodat ik fris en fruitig om 06:15 uur mijn clubgenoten kan begroeten. Het lijkt vroeg, 05:58 uur opstaan.... maar dat is het ook. Mijn god! Mijn pa was vroeger postbode. Vroeger... toen Sinterklaas nog een stoppelbaard had. Volgens mij ging zijn wekker rond de klok van 05:00. (Het was iets met een 5 erin meen ik.) Maar het went, dat vroege opstaan. Echt!


(Voor diegene die het lastig vinden om mijn pa een gezicht te geven; hieronder een foto.)

Leuke vent hoor, die pa van mij! 48 jaar postbode geweest. 2.496 weken vroeg opgestaan zodat jij je blauwe envelop optijd kon openen. Of de brief van je penvriend. Of die ansichtkaart waar je niet op zat te wachten. Van je oma. Die een dagje uit was naar Burgers Zoo met haar Bingo-vriendinnen. Die!


Afijn, je snapt het....Om 7:00 uur gaan we ontbijten, gezellig in een grote kring. Met zijn allen. Een croissantje, wat yoghurt. Of toch liever een gebakken ei met een plakje kaas. Dood van de honger ga je in ieder geval niet. Nadat iedereen zijn boterham in zijn buikje heeft gestopt, is het tijd om jezelf voor te stellen aan de groep.


"Wie ben je, wat doe je en waar ben je naar op zoek?". En dat alles is 60 seconden!

Snel praten dus. MAND!Zo ben ik altijd op zoek naar mensen die trouwplannen hebben.

Want je raad het al... die mensen GAAN vaak ook trouwen! En waar er getrouwd wordt, wordt vaak gefotografeerd!! CLICK CLIKCK!

En dat is wat ik graag doe; fotograferen. Voor geld. Een beetje geld dan. Maar ook omdat het mijn passie is. Foto's maken. Van mensen. Die trouwen. Of scheiden. Of een feest hebben. Of graag met hun hond op de foto willen. Bijvoorbeeld.


Op 16 april j.l. had ik geen bruiloft! Toen was ik in Deurne te vinden.

Bij "Prima Werk en Mens". Een erg leuke foto opdracht voor het begin van die week. Vanuit mijn netwerkclubje ben ik door een clubgenoot aan deze opdracht gekomen. Hij filmen, ik foto's maken. Top!


"Prima Werk en Mens" verzorgen complete personeels -en salarisadministratie en adviseren over personeelsbeleid binnen bedrijven. Een erg leuk en jong bedrijf!

Alleen kwam dit niet helemaal tot zijn recht op de website. Dus...tijd voor nieuwe foto's!

Samen met Thibault (mijn clubgenoot van mijn netwerkclubje die filmt) zijn we heel de dag op pad geweest om beelden te schieten. Zo heet dat met een cool woord; beelden schieten. Met een camera.


We begonnen in Liessel om vervolgens naar Horst America te gaan en vanuit daar weer in Deurne te eindigen. Lekker zonnetje en een helder blauw luchtje. Wat wil je nog meer? Hieronder wat foto's die ik die dag "geschoten" heb. Die jongen met dat harnas is Thibault. Mijn clubgenoot. Die andere is iemand anders met een camera. Niet van mijn netwerkclubje. Zij zijn ook beelden aan het schieten. Net als ik. Met een camera. Die van hun is iets groter dan die van mij. Hun camera. Die sowieso.


deFotomeneer

280 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page