top of page

Shoot!

Vorige week was het weer eens tijd voor een fotoshoot met Davy. Davy heeft meegedaan aan een dansprogramma waar ik hem voor het eerst gezien heb. Als ik het goed heb was het; Dance, Dance, Dance.. maar het zou ook zo een ander dans programma kunnen zijn. Er kwamen enkele heren in pakken ' on stage' en begonnen me daar toch een vet dansje te doen. Ik was helemaal flabbergasted toen ze klaar waren met dansen. Naast dat ze er geweldig uit zagen in hun 3-delig pak, waren het ook nog eens fantastische dansers. Toen ze zichzelf voorstelden werd mij al snel duidelijk dat ze onder de naam 'Avant Garde' door het leven gingen. Allemaal dansers die door heel Nederland leefden, kwamen met regelmaat bij elkaar om een choreografie te bedenken, om vervolgens Nederland weg te blazen!!
Na wat gegoogle kwam ik er al snel achter dat Davy, een van de dansers van Avant Garde, in Deurne woont. DEURNE? Dat is om de hoek!! :)

Het leek mij wel een cool idee om die Davy eens te fotograferen. "Davy Fro Fro". Hij valt nogal op door zijn Afro kapsel. Je hoeft dan ook niet lang na te denken waar de naam Fro Fro achter de naam Davy vandaan komt ;)


Afijn, ikke Davy facebooken en hem uiteindelijk te vraag gesteld of hij geïnteresseerd was in een fotoshoot met deFotomeneer. En daar had deze meneer Fro Fro wel zin in!

De afgelopen 1,5 jaar hebben we nu drietal fotoshoots gedaan. En ondanks dat Davy en ik ruim 14 jaar in leeftijd schelen, hebben we altijd enorm veel lol met elkaar. Toch bijzonder, dat wanneer je daadwerkelijk contact maakt met een ander; er mooie dingen kunnen ontstaan. En deze worden dan (hopelijk) weer vertaald in mooie foto's :)Davy is een jongeman met enorm veel passie voor dans. Ik kijk nu al weer uit naar onze volgende fotoshoot!

Tot de volgende!

deFotomeneer


236 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page